Cine a spus ca redecorarea casei tale trebuie sa fie scumpa? De fapt, in mod normal si ce iti aratam noi ar trebui sa fie destul de scump, insa cu uneltele potrivite si putina creativitate poti da un nou look casei tale cu un buget limitat! Daca ai de gand sa iti transformi casa cu totul si ai la indemana instrumentele potrivite pentru acest lucru, ai putea sa faci rost de cateva obiecte deloc scumpe, poate chiar mana a doua si sa le folosesti ca si pe alte tale. Aici vei gasi cateva idei de design interior pentru pasionatii de “do it yourself”.

 

Idei de design interior pentru pasionatii de DIY

sursa

Recicleaza mobilierul vechi

Idei de design interior pentru pasionatii de DIY

Primul lucru pe care vei vrea sa il faci este sa arunci o privire lunga la mobilierul tau. Daca inca este functional, insa nu se potriveste cu viitorul tau design interior ar trebui sa implementezi un proiect DIY simplu de reciclare a mobilierului.

Creeaza-ti propriile capodopere

Idei de design interior pentru pasionatii de DIY

sursa

Poti, de asemenea, sa-ti pui talentul la treaba cand vine vorba de redecorarea interiorului, creandu-ti astfel propriile opere de arta. Daca esti descurcaret cu picturile iti poti desena singur lucrarile artistice. Indiferent care este pasiunea ta: cusut, crosetat, prelucrarea lemnului etc. o poti folosi pentru a transforma complet design-ul tau interior.

Folosirea culorilor este esentiala

Idei de design interior pentru pasionatii de DIY

Unul dintre lucrurile pe care le vei invata pe parcurs este ca cea mai rapida metoda de a darui casei tale o noua infatisare este sa schimbi cat de multe culori poti. De exemplu, tema “americana” aduce in casa ta caldura, prin multe nuante de rosu, verde, albastru si galben.

Asa ca, avand putina creativitate si cateva instrumente, iti poti renova casa in mod DIY, cu un buget limitat. Daca deti resursele necesare pentru a angaja un designer de interioare, poate asa va fi mai bine. Insa, daca esti in cautarea unei schimbari ieftine in casa ta, DIY este solutia.

NICIUN COMENTARIU

Lasa un raspuns