Pare simplu, dar uitam repede cat de important este sa intretinem relatii intime des.

1. Faceti sex cat mai des posibil

Persoanele care fac sex in mod regulat prezinta sanse mai mari de a ramane fidele, deoarece nu umbla infometate din punct de vedere sexual. In plus, cand organele genitale se ating, apar tot felul de reactii hormonale care va vor lega si mai tare de parteneri.

Din acest motiv, este greu sa nu te simti macar putin atras de o alta fiinta umana dupa ce te-ai culcat cu ea, chiar daca nu discutam despre o relatie.

Organele sexuale sunt create pentru a forma legaturi intre oameni, atat literalmente, cat si emotional; acesta este un lucru bun daca nu va doriti ca partenerii vostri sa inceapa sa caute un alt penis sau un alt vagin. Aveti incredere ca puterile voastre biologice va vor conecta cu iubitii vostri in momentul in care alegeti sa intretineti relatii sexuale.

2. Faceti sex cu ei chiar daca nu aveti chef

Daca stati acolo si asteptati pana cand ambii sunteti excitati in acelasi timp pentru a face sex, s-ar putea ca rar sa mai aveti sansa. Deci, treceti in pat si apucati-va de treaba chiar daca sunteti obositi, acaparati de treburi sau nu va simtiti deloc sexy.

Un orgasm va merita aproape intotdeauna efortul. Si, prin faptul ca participati si va sacrificati, veti face un mare bine relatiei.

3. Spuneti-le mereu cand sunteti excitati

Nu conteaza ce faceti sau unde sunteti. O alerta de excitatie nu va ramane neapreciata, fie ca o soptesti in urechea partenerului in mijlocul cumparaturilor sau la cina in familie.

Daca simti chiar si cea mai fada senzatie de excitatie, nu exista vreuna motiv pentru care nu ar trebui sa impartasesti informatia.

Oricine are nevoie sa ii se reaminteasca faptul ca este intr-o relatie cu o fiinta sexuala si partea pozitiva a faptului ca va aflati intr-o relatie serioasa este ca puteti intretine relatii sexuale in mod frecvent.

4. Trimiteti-le mesaje sexuale frecvent

Mesajele sexy nu sunt doar pentru adolescenti sau persoanele care exploreaza chimia din etapele incipiente, fierbinti ale relatiei. Este lipiciul care mentine cuplurile de lunga durata fericite.

Trimitand iubitului/iubitei un mesaj focos, precum mi-as dori sa facem sex acum, iepuras sau ma gandesc la tine dezbracat/a in timp ce scriu asta, gasiti o metoda foarte puternica de a-i excita cand nu sunteti in acelasi loc (in special daca includeti si o fotografie sugestiva).

Citeste continuarea articolului aici: 10 metode simple prin care puteti garanta ca partenerii nu va vor insela niciodata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *