Sfaturi pentru amenajarea unui living sigur pentru bebe

Sosirea unui bebelus in familie este intotdeauna un moment foarte dulce si dragut. Este, de asemenea, o perioada cu multe schimbari in rutina zilnica, iar acest lucru implica in mod necesar adaptarea casei la ritmul si nevoile copilului, dar si ale noilor parinti.

Publicat
Din categoria Noutati

Motivele pentru care e periculos sa dormi doar 6 ore pe noapte

Pentru a avea un organism sanatos si energic, rezistent la stres si afectiuni grave este necesar sa dormi cat mai mult. Chiar daca programul tau este foarte incarcat, specialistii recomanda sa transformi odihna intr-o prioritate, indiferent de varsta.

Publicat
Din categoria Noutati

Taiati cateva lamai si puneti-le langa pat. Iata de ce!

Fara dar si poate, lamaia prezinta o gama variata de beneficii ce ne pot imbunatati starea de sanatate, aspectul fizic si calitatea generala a vietii. Daca pana acum le-ati folosit doar sub forma de ingrediente pentru gatit, proprietatile medicale pe care vi le-am pregatit va vor lasa afara cuvinte. Veti incepe imediat sa folositi lamaile… Continuă lectura Taiati cateva lamai si puneti-le langa pat. Iata de ce!

Publicat
Din categoria Noutati

Sfaturi pentru alegerea fotoliului potrivit

Intodeauna fotoliile au fost asociate cu un confort sporit, astfel ca locul in care acesta este amplasat este si locul din cauza caruia membrii familiei pot deveni rivali.

Publicat
Din categoria Noutati

25 de semne ca partenerul tau trebuie sa se maturizeze

Imaturitatea poate fi fermecatoare la inceput, chiar atractiva. Un adult imatur ne da de multe ori impresia ca ar fi o persoana capricioasa. Pot avea un bun simt al umorului, o modalitate captivanta de a vedea lumea si o abilitate atractiva de a trai in present.

Publicat
Din categoria Noutati