A avea o masuta de cafea in camera de zi poate fi acel element care ii confera functionalitate si versatilitate.

Merita sa amintim faptul ca livingul este o parte foarte importanta a casei. Este camera pe care toti oaspetii tai o vor cunoaste mai intai fiind prima oprire obligatorie pentru toti cei care ajung la tine acasa. In functie de ce masuta de cafea aveti, camera de zi poate trece neobservata sau chiar sa iasa in evidenta.

Dar daca doresti sa economisesti spatiu, sa adaugi spatiu de stocare suplimentar sau sa obtii un aspect nou, poti schimba clasica masuta de cafea cu unul din urmatoarele obiecte la fel de utile si folositoare.

Taburete confortabile si pufuri colorate

Taburetele sunt o alternativa minunata pentru masuta de cafea, deoarece pot fi adaptate cu usurinta sufrageriei tale. Cu margini moi, nu exista colturi de care copiii sa se loveasca. Si daca totusi doresti sa il decorezi, adauga cateva carti de masa preferate sau asaza o tava deasupra ca o suprafata stabila pentru bauturi. In plus, pe langa faptul ca sunt comode si practice, vei avea mai multe optiuni suplimentare de asezare, astfel incat tu si oaspetii tai sa aveti mai mult spatiu pentru a sta.

Pufurile sunt si ele o idee buna, mai ales daca in locuinta se afla si copii. Micutii vor adora aceste accesorii comode, ce pot fi modelate si ajustate dupa bunul plac. Poti gasi taburete si pufuri online, asa ca inspira-te si alege ce ti se potriveste cel mai bine!

Taburetele otomane

Citeste continuarea aici: Alternative pentru masuta de cafea

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}