Un frigider side by side reprezinta un mix perfect intre utilitate si design, un electrocasnic care se integreaza de minune in orice bucatarie.

Cei care aleg sa cumpere un frigider side by side se vor bucura de un avantaj deloc de neglijat: vor beneficia de mai mult spatiu, de o multime de functii Smart si de mai multa libertate de utilizare.

Ce inseamna frigider side by side?

Daca inca nu stii ce inseamna frigider side by side iti spunem noi chiar acum. O familie mare are nevoie de un frigider pe masura.

Un frigider side by side este un frigider ce dispune de doua usi, un compartiment este dedicat frigiderului, celalalt aparat electrocasnic care dispune de numeroase avantaje, dispune de o capacitate mare de depozitare, este polivalent, are un design modern, iata doar cateva din motivele care ar putea sa te convinga sa il achizitionezi.

Cum alegi un frigider side by side

Fie esti interesat de un frigider samsung side by side, fie de un frigider side by side lg, exista cateva criterii de care trebuie sa tii cont.

Dimensiunea frigiderului side by side. Producatorii de frigidere side by side propun dimensiuni variate de frigidere pentru a se adapta spatiului disponibil din fiecare bucatarie in parte.

Cel mai bine este sa il alegi in functie de locul in care va fi amplasat frigiderul. Majoritatea frigiderelor side by side au o latime cuprinsa intre 84-92 de centimetri si in cazul modelelor familiale, aceasta ajunge la 120 de metri.

Inaltimea are o medie de 180cm

Capacitatea. Alegerea capacitatii frigiderului side by side va depinde de nevoile fiecaruia. Pentru o familie compusa din 2-4 persoane, cel mai bine este sa alegi un frigider de 350 de litri.

Citeste continuarea aici: Cum si de ce sa alegi un frigider side by side

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *