Uneori cumparam o canapea frumoasa si mobilier din cele mai recente tendinte decorative, dar tot ne vedem camera de zi ca fiind goala, simpla sau incompleta.

Amenajata cu bun gust si personalitate, fara a o supraincarca, zona ocupata de canapeaua si fotoliile din livingul nostru este foarte importanta pentru ca decorul sa fie complet. Dar este adesea complicat si ajungem sa prelungim acest proces o perioada lunga de timp.

Multi oameni au canapeaua in centrul camerei de zi, fara nimic in spatele ei. Dar cele mai traditionale amenajari plaseaza canapeaua alaturi de un perete, pentru a da un sentiment de protectie celei mai apreciate piese de mobilier din sufragerie. Din acest motiv, este important ca acest perete sa aiba un decor potrivit, cu armonie si echilibru.

Pentru a ajunge acolo, iti vom da cateva sfaturi si idei pentru decorarea peretelui din spatele canapelei

Fotografii sau tablouri

O idee simpla si de efect o reprezinta fotografiile si tablourile de perete. Pentru un design armonios, incearca sa incorporezi cromatica unui tablou, de exemplu, in paleta de culori a decorului (cerul albastru dintr-o imagine pictata se poate regasi si in imprimeul unei perne decorative sau in aranjamentul de pe masuta de cafea).

Pentru a-i oferi livingului tau o atmosfera intima si relaxanta, poti adauga, pe langa tablouri, si cateva fotografii de familie, care sa te binedispuna zi de zi.

Rafturi, polite sau etajere

Citeste continuarea aici: Decorarea peretelui din spatele canapelei

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}