Uneori cumparam o canapea frumoasa si mobilier din cele mai recente tendinte decorative, dar tot ne vedem camera de zi ca fiind goala, simpla sau incompleta.

Amenajata cu bun gust si personalitate, fara a o supraincarca, zona ocupata de canapeaua si fotoliile din livingul nostru este foarte importanta pentru ca decorul sa fie complet. Dar este adesea complicat si ajungem sa prelungim acest proces o perioada lunga de timp.

Multi oameni au canapeaua in centrul camerei de zi, fara nimic in spatele ei. Dar cele mai traditionale amenajari plaseaza canapeaua alaturi de un perete, pentru a da un sentiment de protectie celei mai apreciate piese de mobilier din sufragerie. Din acest motiv, este important ca acest perete sa aiba un decor potrivit, cu armonie si echilibru.

Pentru a ajunge acolo, iti vom da cateva sfaturi si idei pentru decorarea peretelui din spatele canapelei

Fotografii sau tablouri

O idee simpla si de efect o reprezinta fotografiile si tablourile de perete. Pentru un design armonios, incearca sa incorporezi cromatica unui tablou, de exemplu, in paleta de culori a decorului (cerul albastru dintr-o imagine pictata se poate regasi si in imprimeul unei perne decorative sau in aranjamentul de pe masuta de cafea).

Pentru a-i oferi livingului tau o atmosfera intima si relaxanta, poti adauga, pe langa tablouri, si cateva fotografii de familie, care sa te binedispuna zi de zi.

Rafturi, polite sau etajere

Citeste continuarea aici: Decorarea peretelui din spatele canapelei

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

3 thoughts on “Decorarea peretelui din spatele canapelei

  1. Felicitari autorului pentru articolul bine documentat si bine structurat. Informatiile prezentate sunt foarte utile si aplicabile oricarui iubitor de design interior. Imi place ca au fost incluse exemple concrete si fotografii pentru a ilustra fiecare concept prezentat. Voi recomanda acest articol tuturor prietenilor mei pasionati de amenajarea locuintei.

  2. Este uimitor cum cateva modificari simple pot transforma complet aspectul unei camere. Am fost impresionat de fotografiile care arata diferenta intre o camera neamenajata si una decorata cu gust. Articolul mi-a oferit inspiratie si idei noi pentru a-mi imbunatati propria locuinta.

  3. Articolul este foarte interesant si informativ. Am aflat multe lucruri noi despre decorarea interioara a locuintelor. Mi-a placut in mod special ideea de a folosi culori vii si accente decorative pentru a crea un spatiu plin de viata si personalitate. Voi aplica cu siguranta unele dintre sfaturile prezentate in articol in propriul meu apartament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *