Ordinea este binevenita in toata casa, dar daca exista o camera in care este esentiala, aceasta este in baie.

De ce? Pentru ca diminetile din viata de zi cu zi nu sunt, de obicei, foarte relaxante…

Timpul trece, iar munca si scoala nu asteapta.

Cu solutii de organizare practice si versatile pentru a gasi ceea ce ai nevoie intr-o clipa, fara sa scotocesti prin sertare si sa deranjezi totul in graba, vei putea organiza totul eficient si usor.

Fie ca dispunem de o baie mica sau mare acasa, de multe ori nu stim cum sa organizam lucrurile, asa ca trebuie sa ne confruntam cu recipiente, cu produse, haine si accesorii imprastiate peste tot.

Tinand cont de urmatoarele sfaturi pentru a-ti organiza baia, vei vedea ca vei reusi sa folosesti tot spatiul intr-un mod eficient si in acelasi timp vei reusi sa obtii un decor frumos.

Fara produse de ingrijire lasate la vedere

Sursa cea mai mare a dezordinii este, adesea, cauzata de actiunile mici, repetate.

Este vorba de toate acele mici obiecte pe care nu le pui la locul lor, imediat dupa ce le folosesti.

Daca, de exemplu, daca iti e greu sa pui pe raftul de sus un produs pe care il folosesti uzual, asa cum este fixativul, acesta va ajunge, cel mai probabil, abandonat pe chiuveta. Mai bine, deci, este sa-i gasesti un loc mai accesibil.

Foloseste dulapurile si sertarele pentru depozitare

Unele bai au, pur si simplu, prea putin loc de depozitare. Fie din lipsa spatiului, fie din alte considerente, acesta lipseste si dezorganizarea poate aparea imediat.

Citeste continuarea aici: Evita dezordinea din baie cu ajutorul acestor sfaturi

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

2 thoughts on “Evita dezordinea din baie cu ajutorul acestor sfaturi

  1. Am gasit pe acest site niste produse deosebite pentru casa mea, care mi-au atras atentia. Este o sursa excelenta de inspiratie pentru cei care vor sa isi imbunatateasca aspectul locuintei.

  2. Articolul este foarte interesant si m-a ajutat sa inteleg mai bine cum pot sa imi decorez locuinta intr-un mod modern si elegant. Recomand cu caldura acest site pentru cei care sunt in cautarea de idei noi de design interior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *