Daca ai adesea dureri musculare, fotoliul de masaj va deveni rapid noul tau mobilier preferat. Cand te gandesti la fotolii masaj, iti vin in minte fotolii uriase cu multe butoane.

La bieno.ro vei fi surprins de designul elegant si fin al fotoliilor de masaj. Aceste scaune sunt fabricate din piele (artificiala) si sunt echipate cu o telecomanda confortabila. Alege un program potrivit si relaxeaza-te.

Alegerea scaunului de masaj potrivit

Exista cateva lucruri de care trebuie sa tii cont atunci cand cumperi un fotoliu de masaj. In primul rand, ar trebui sa fie confortabil, acordand atentie adancimii scaunului.

Cand suportul pentru picioare nu este intins, ar trebui sa poti aseza ambele picioare pe sol. Spatarul este reglabil, dar ar trebui sa te simti confortabil pe scaun in pozitie verticala. In cele din urma, aceste scaune difera prin numarul de caracteristici pe care le au, asa ca depinde de tine cat de multe preferi.

Fotolii masaj – Modele diferite

Scaunele de masaj sunt disponibile in diferite modele. Poti alege scaunul concav sau cu cotiere. Pentru un plus de confort, unele scaune sunt, de asemenea, echipate cu un suport pentru picioare, separat sau atasat de scaun. Seara te poti relaxa complet in timp ce te uiti la televizor, cu suportul pentru picioare intins, astfel incat picioarele tale sa poata fi masate.

Functionalitate si design

Fotoliile de masaj actioneaza ca terapeuti si au grija de forma fizica si mentala, folosind cele mai potrivite metode in functie de nevoile tale. Pe langa faptul ca sunt utile, fotoliile se potrivesc intr-un mod elegant si modern in interior, intr-un design de lux. Alege culoarea dorita si profita de tehnologie. Pentru iubitorii de muzica placuta, unele dintre oferte vin cu difuzoare incorporate. Sistemul lor Bluetooth inlocuieste cablurile obisnuite.

Scaune de masaj de lux pentru casa

Citeste continuarea aici: Fotolii deosebite pentru relaxare si confort

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}