Daca din cercul tau de prieteni, s-a mutat cineva in casa noua si te-a invitat sa vezi noua lor locuinta, trebuie sa incepi sa cauti un cadou deosebit.

Un cadou care sa ramana amintire pe o perioada indelungata de timp, iar pentru acest lucru trebuie sa gasesti ceva care sa iasa din tiparele clasice.

Atunci cand cei dragi se muta intr-o casa noua, o idee buna este aceea de a le ura tot norocul din lume si prosperitate cu cadouri speciale.

Cadourile speciale trebuie sa fie unele incarcate de simbolism, pe care persoanele apropiate sufletului tau sa le aprecieze si sa isi aduca aminte cu drag de momentul in care au fost oferite.

Iti oferim 3 idei de cadouri de casa noua cu care sa iti poti surprinde prietenii intr-un mod placut.

Un accesoriu sau o decoratiune special gandita pentru ei

Probabil ca ti-ar placea sa-ti surprinzi prietenii cu un cadou original, personalizat, pe care sa il tina minte toata viata.

Daca proaspetii insuratei sunt pasionati de calatorii, le poti darui o harta razuibila, pe care sa isi treaca fiecare aventura traita impreuna.

Nu numai ca ii va motiva sa plece cat mai des in lume, dar va fi si o decoratiune care ii reprezinta, perfect integrata in livingul lor.

Stii ca prietenii tai sunt bautori impatimiti de cafea? Daruieste-le un espressor, un filtru V60, un Aeropress sau o presa franceza. Include in dar si o selectie de cafele de specialitate, din sortimente diferite.

Oferind un astfel de cadou le vei arata prietenilor tai ca ii cunosti foarte bine si ca ai acordat o atentie speciala darului pe care l-ai ales pentru ei. Bucuria va fi maxima, fara nicio urma de indoiala.

Obiecte practice pentru casa cea noua

Citeste continuarea aici: Idei originale de cadouri pentru casa noua

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

2 thoughts on “Idei originale de cadouri pentru casa noua

  1. Ma bucur ca am descoperit acest articol, deoarece mi-a dat multe idei noi pentru amenajarea casei mele. Sunt impresionat de varietatea de stiluri prezentate si de modul in care autorul explica fiecare concept in detaliu. Cu siguranta voi lua in considerare recomandarile facute pentru a crea un spatiu confortabil si modern.

  2. Articolul ofera o perspectiva interesanta asupra tendintelor de design interior pentru anul 2021. Recomandarile prezentate sunt bine argumentate si utile pentru cei care doresc sa isi imbunatateasca aspectul locuintei lor. Este important sa tinem cont de schimbarile din industrie si sa ne adaptam stilului nostru personal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *