Gradina ta poate fi atat de frumoasa pe cat iti doresti, la fel de luxurianta ca si reflexia eforturilor tale si la fel de colorata pe cat iti imaginezi ca va fi.

Sarcinile nu sunt multe, iar infrumusetarea acesteia iti va permite, de asemenea, sa o intretii si sa ai plante sanatoase.

Daca gradinaritul este una dintre pasiunile tale si iti place sa-ti pastrezi gradina sanatoasa si plina de viata pe tot parcursul anului, vrem sa te ajutam sa ai cea mai frumoasa gradina din toate.

Probabil ca ai petrecut momente frumoase in gradina, ai avut parte de intalniri deosebite si i-ai intampinat pe cei dragi, asa ca iata cateva sfaturi despre cum sa ai o gradina frumoasa, demna de toate acele momente.

Infrumuseteaza-ti gradina (in armonie cu mediul)

In zilele noastre, micile griji si angoase cotidiene sunt dublate de o preocupare la nivel macro: mediul si modul in care il afectam prin fiecare actiune. In coltul tau de natura, este cu atat mai important sa te asiguri ca totul este ok la nivel ecologic.

Exista numeroase variante prietenoase cu mediul pentru majoritatea decoratiunilor. Spre exemplu, lampile solare se gasesc la preturi accesibile.

Ia in calcul, totodata, faptul ca au o durata de viata lunga si functioneaza chiar si in sezonul rece. Iti sugeram sa alegi o imagine cat mai luminoasa pentru gradina ta: poate licuricii nu vor lumina dincolo de noptile de vara, dar soarele o va face cu siguranta mereu.

Arta din fata casei

Citeste continuarea aici: Idei pentru personalizarea gradinii tale

{{clean}}