Desi am visat intotdeauna la un conac imens intr-un paradis, adevarul este ca deocamdata trebuie sa ne multumim si cu un mic apartament in oras. Mai jos va recomandam cateva piese de mobilier utile pentru decorarea locuintelor mici si sa optam pentru un tip de decor care sa nu supraincarce prea mult camera.

Cuvantul „casa” a fost transformat in ultimii ani. Cu zeci de ani in urma, era sinonim cu case mari cu garaj si curte. Astazi, tendinta ne-a condus catre apartamente mici, unde fiecare centimetru patrat este aur, iar decorul, functional si confortabil, a devenit cel mai important lucru.

Multe marci se concentreaza pe propuneri de mobilier si accesorii care au rolul de dubla functie: paturi cu spatiu de depozitare (asa-numitele „paturi dulap”), bare de bucatarie care functioneaza ca o masa sau chiar mese mici care se pliaza usor fara a ocupa spatiu in timp ce nu sunt folosite. Acestea sunt doar cateva dintre optiunile pe care le veti avea pe piata.

Dulapul de colt

Stim cu totii cat de importanta este amplasarea pe colt a mobilierului intr-o locuinta mica. Pe langa faptul ca ne vom bucura de spatiul castigat, vom avea si o solutie in depozitarea obiectelor noastre.

Pozitionarea pe colt a mobilierului este extrem de avantajoasa, spre deosebire de amplasarea dulapului de-a lungul peretelui. Vei crea loc suficient pentru haine sau alte obiecte, in timp ce peretii vor ramane mai liberi si vor da impresia de mai mult spatiu.

Poti adopta aceasta solutie atat pentru dormitor, cat si pentru sufragerie sau chiar bucatarie.

Noptiera pe masura spatiului

Cand vine vorba despre amenajarea inteligenta a unei case mici, secretul este proportionarea corecta. Cu alte cuvinte, daca dormitorul tau nu dispune de foarte mult spatiu, nu cumpara un pat imens, un dulap cu patru usi si o noptiera uriasa.

Citeste continuarea aici: Organizarea mobilierului in locuintele mici

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *