Din ce in ce mai multi oameni spun ca nu se simt fericiti in relatiile sau in casniciile lor. Conform unui studiu, 6 din 10 persoane, in momentul in care erau intrebate daca se simt multumite de relatiile lor spuneau ca nu.

Precum oricare aspect al vietii, atunci cand normele traditionale se destabilizeaza, ceva nou trebuie sa le ia locul. In cazul relatiilor, un nou trend aparut este cel al Relatiilor Lucide si in opinia mea, sunt unele dintre cele mai frumoase lucruri la care putem spera.

Problema cu relatiile traditionale

„A lucra” pentru salvarea relatiei
De prea multe ori, din cauza faptului ca relatiile traditionale sunt formate pentru gratificarea personala, ceea ce le face sa mearga este faptul ca se lucreaza la ele. Aceasta munca ce trebuie indeplinita este de obicei o problema ce se rezuma la schimbarea unuia dintre partenerii din relatie pentru a-i fi pe plac celuilalt.

In timp, ne pierdem certitudinea asupra identitatii personale din cauza a ceea ce a trebuit sa devenim pentru a mentine relatia. Asa ca realizati toate aceste schimbari pentru a face relatia sa functioneze, numai ca sa aflati ca odata ce v-ati stabilit intr-o relatie, ati devenit o persoana complet diferita de-a lungul procesului – cineva in care nu v-ati fi dorit sa va transformati.

Accentul pe confort

Citeste continuarea articolului aici: Relatiile lucide: O noua metoda de a iubi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *