Te-ai gandit vreodata la evaluarile energetice pentru ferestre? Ai crezut ca aceste componente ale locuintei tale pot influenta considerabil performanta intregului tau camin? Daca nu iti aloci destul timp pentru a intelege eficienta energetica, iti va fi greu sa faci alegerea potrivita atunci cand vine vorba de instalarea ferestrelor ori usilor in casa ta. O fereastra buna va ajuta la imbunatatirea eficientei termice si la securitatea unei proprietati.

Atunci cand ferestrele eficiente din punct de vedere energetic sunt instalate corect intr-o constructie (indiferent de tipul acesteia), ele pot reduce pierderile de caldura si pot ajuta ca respectivul spatiu sa retina mai bine caldura.

Ferestrele cu performanta termica superioara va pot ajuta, de asemenea, sa economisiti bani pe termen lung, deoarece va veti baza mai putin pe incalzirea centrala pentru a mentine spatiul cald.

Daca nu acordati atentie acestui criteriu in alegerea ferestrelor, s-ar putea sa ajungeti sa instalati o fereastra de calitate scazuta, lucru care va va face casa rece si scump de intretinut.

Beneficiile ferestrelor si usilor eficiente energetic

Ferestrehelios.ro va poate ajuta sa alegeti o fereastra termopan eficienta din punct de vedere energetic. Exista multe beneficii ale alegerii produselor acestei marci.

Reduceti consumul de energie. Toate au coeficienti de izolare termica foarte buni, care va vor mentine casa confortabila indiferent de vremea de afara. Consumul mai mic de energie inseamna ca locuinta in sine este mai eficienta din punct de vedere al costurilor si este mai durabila.
Bucurati-va de o casa confortabila pe tot parcursul anului, cu ferestre care pot retine caldura.

Acest lucru va reduce, de asemenea, facturile anuale de energie, deoarece va bazati mai putin pe incalzirea centrala, deoarece climatul din casa devine placut in mod natural.

Protejati-va casa de razele UV cu sticla speciala. Razele UV daunatoare pot provoca deteriorarea tesaturilor, a covoarelor, a mobilierului si a lemnului. Mai mult decat atat, pot provoca leziuni la nivelul ochilor. Ferestrele moderne, eficiente din punct de vedere energetic, au fost realizate folosind un strat special pentru a reduce stralucirea UV. Sticla standard folosita pentru produsele Helios este sticla „Low emissivity” cu Argon intre cele 2 sau 3 foi cu posibilitatea de a monta bagheta  distantier calda.

Reduceti condensul si opriti mucegaiul – Montati tamplaria corect, cu solutii de montaj profesionale. Cand umiditatea se vaporizeaza in aer, provocand pete si scurgeri de apa care pot fi daunatoare casei.

Ferestrele eficiente energetic si montajul acestor la fata exterioara cu solutii profesionale pot minimiza semnificativ cantitatea de condens din locuinta. Izolatia care ajuta la mentinerea temperaturii unei incaperi mentine si temperatura suprafetei peste pragul minim, impiedicand colectarea umezelii din aer.

Inlocuirea ferestrelor poate imbunatati, de asemenea, valoarea de vanzare a locuintei tale. Daca intentionati sa va vindeti proprietatea in viitorul apropiat, modernizarea poate fi o investitie fantastica.

Geamurile tripan sunt eficiente din punct de vedere fonic, mai ales daca se adauga in pachetul de sticla o foaie de sticla speciala izolatoare fonica  si pot face casa mai …privata. Acestea vor bloca zgomotele puternice precum vecinii zgomotosi, drumurile aglomerate si conditiile meteorologice nefaste.

Asadar, ferestrele noi care sunt eficiente din punct de vedere energetic sunt usor de intretinut. Ce te impiedica sa ceri chiar acum o oferta pentru proiectul tau, la www.ferestrehelios.ro