Cu timpul, datorita aparitiei unor variante mai atractive precum podeaua din lemn masiv, parchetul in diferite culori sa gresia stralucitoare, oamenii au renuntat la covoare, atat in dormitor cat si in living.


Insa designerii sunt de parere ca acestea e langa utiliatea lor sunt printre cele mai importante obiecte de decor dintr-o casa, iar o pardoseala impozanta va iesi mai mult in evidenta cu ajutorul unui covor.

Iata cateva dintre motivele pentru care covoarele te vor ajuta sa dai plus valoare incaperilor casei tale.

Sunt elemente importante de decor

Covoarele se potrivesc oricarui spatiu, iar functia lor decorativa confera locuintei sensibilitate estetica. Poti gasi covoare in aproape orice culoare, forma, dimensiune sau design imaginabil.

O miscare indrazneata pentru locuinta ta va fi sa alegi covoare orientale sau cu imprimeuri inedite. Daca iti doresti doar sa completezi perfect armonia dintr-o incapere, alege un produs neutru sau traditional.

Pentru a beneficia de un element de decor special, iti recomandam sa alegi un covor intr-o culoare contrastanta cu cea a pardoselii.

Sunt mai confortabile decat parchetul

Atunci cand vine vorba de confort, cateva covoare pufoase sunt foarte potrivite. Un parchet simplu, complet gol, iti va transforma locuinta intr-un camin rece si neprimitor.

Daca nu esti genul de persoana care sa poarte papuci prin casa si nici nu beneficiezi de incalzire prin pardoseala, senzatia pe care o ai cand mergi in picioarele goale pe gresie sau chiar parchet nu este tocmai placuta. In plus, copiii adora sa se joace pe jos, iar cei mici care abia invata sa mearga isi petrec mai tot timpul pe podea.

Un covor deosebit asigura tot confortul de care are nevoie intreaga ta familie, mai ales daca ai podele care tind sa se raceasca.

Citeste continuarea articolului aici: 5 motive pentru care trebuie sa ai covoare in casa

{{clean}}