Supa din oase incepe sa devina din ce in ce mai cunoscuta printre cadrele medicale, deoarece pare sa fie un tratament capabil sa-i ajute pe cei ce sufera de sindromul intestinului permeabil. Aceasta supa este facuta din oase de animale, lasate sa fiarba pentru aproximativ 8 ore.

Pentru a-i da un gust cat mai bun, puteti adauga si alte ingrediente in supa, precum ierburi si condimente. Ce mai exact face ca aceasta supa din oase sa fie o optiune atat de benefica atunci cand vine de permeabilitatea intestinului?

Vindeca si etanseaza intestinul. Consumul zilnic al unui bol de supa din oase poate ajuta nu doar in cazul celor care sufera din cauza permeabilitatii intestinale, ci si in cazul celor perfect sanatosi. Asta pentru ca gelatina din supa poate etansa orice gauri prezente in intestine, protejandu-va impotriva constipatiei cronice, a diareii sau a intolerantelor alimentare.

Va poate intari oasele. Cand mancati supa din oase, absorbiti minerale importante ce va ajuta la repararea si cresterea osoasa. Printre aceste minerale putem numi calciul, fosforul si magneziu, toate contribuind la intarirea oaselor.

Citeste continuarea articolului aici: Beneficiile supei din oase pentru permeabilitatea intestinala