In fiecare casa exista o baie si accesorii baie. Accesoriile sunt deja utilizate in fiecare baie si daca lipsesc, acest lucru este extrem de limitat si rar.

Desi sunt mici adaugiri, extind atat functiile baii, cat si capacitatile sale interioare. Exista diferitele tipuri de accesorii baie, metode de combinare a culorilor si, in general, de modalitati de a le selecta corect pe fiecare dintre ele.

Detaliile mici nu numai ca dau un aspect finisat baii, dar adauga si atingeri valoroase stilului sau. Si cel mai important – daca sunt selectate corect, accesoriile fac aceasta incapere mai placuta si confortabila.

Set accesorii baie

Prin metoda de instalare exista seturi de podea si de perete. Primele sunt, de exemplu, cosul de gunoi si covorul decorativ de baie. Al doilea set accesorii baie este paharul pentru asezarea periutelor de dinti, suportul pentru hartie si sapuniera.

Unele sunt lipite sau fixate cu dibluri si suruburi, in timp ce altele pur si simplu stau liber pe policioara. Prin materialul din care sunt fabricate poti gasi un set accesorii baie din sticla, plastic si metal. S-au dovedit de-a lungul timpului ca sunt cele mai durabile si rezistente la niveluri ridicate de umiditate.

Etajera baie

Etajera baie este un element functional si poate fi realizata din diverse materiale rezistente la umiditate, care ajuta la stocarea lucrurilor mici, de care toata lumea are nevoie. Un punct important de referinta este zona pe care o ai pentru amplasarea etajerei.

Ia in considerare dimensiunea oglinzii pentru a nu aglomera spatiul. Materialul din care este realizata etajera baie, aceasta trebuie sa fie in conformitate cu interiorul general al baii. In functie de stil, alege materiale din sticla, plastic si piatra naturala. De asemenea, poti alege o combinatie a acestora.

Suport prosoape baie

Un suport prosoape baie instalat prin prindere in perete, ofera cea mai puternica atasare si s-a dovedit a fi cel mai durabil accesoriu baie pe termen lung. De aceea cele mai multe propuneri sunt cu acest tip de atasament.

Citeste continuarea aici: Accesorii baie retro sau moderne

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *