Taburetii sunt folositi in interioare, de foarte mult timp, avand acum functionalitate multipla. Stiai ca taburetii nu trebuie sa fie clasicele scaunele pe care doar stai alaturi de prieteni si ca, in realitate iti pot fi de foarte mare ajutor in interior, in moduri pe care nici nu ti le-ai imaginat?

Taburetii sunt piese de mobilier ieftine, dar foarte ofertante cand vine vorba de modul de utilizare sau de stil. Iti prezentam mai multe moduri in care ii poti introduce in interiorul tau.

Tabureti cu spatiu de depozitare

Taburetii pot avea spatiu de depozitare. Atunci cand ai interioare de dimensiuni mici, problema spatiului iti va da mari batai de cap si iti vei dori sa ai cat mai multe locuri in care sa poti depozita tot ce ai in interior.

Pentru ca gama de taburete este reprezentata de scaunele de dimensiuni mici, in interiorul lor poti depozita mici obiecte de care ai des nevoie. Incarcatoarele, surubelnitele mici cu care surubaresti din cand in cand in casa si alte astfel de obiecte, pot fi depozitate cu succes intr-un taburet si nu vor mai perturba vizual interiorul.

Tabureti pentru bucatarie

Te-ai obisnuit ca in bucatarie sa ai scaune mari? Ei bine, poti incerca sa folosesti tabureti de bucatarie atunci cand vrei sa optimizezi spatiul din interior. Un taburet din lemn, elegant si usor de mutat oriunde, poate fi o solutie buna pentru bucatarie.

De asemenea, daca cumperi un taburet ieftin, scund, poti sa il folosesti si pe post de scara atunci cand trebuie sa umbli la rafturile de sus pentru a lua din ele obiecte necesare in bucatarie.

Tabureti pentru hol in locul cuierului cu incaltator

Un taburet pentru hol poate inlocui un cuier cu incaltator, care ar ocupa mai mult spatiu. Poti sta pe taburet atunci cand trebuie sa te incalti si poti inlocui cuierul masiv cu unul de tip arbore sau cu alte variante care sa ocupe mai putin spatiu. In felul acesta, holul va fi mult mai aerisit si in plus, cu ajutorul taburetului poti aduce in aceasta camera un plus de culoare sau un element de stil.

Tabureti pe post de noptiere

Poti utiliza un taburet de catifea pe post de noptiera. In functie de dimensiunile acestuia si de modul in care il utilizezi, taburetul poate gazdui o carte, o veioza si chiar cateva obiecte, in cazul in care cumperi unul care are si spatiu pentru depozitare.

Atunci cand ai nevoie de suport pentru a te schimba sau pentru a ajunge la rafturile de sus ale sifonierului, poti doar sa muti taburetul astfel incat sa il poti utiliza. De asemenea, daca alegi un taburet care vine cu sertare incluse, ai si mai mult spatiu de depozitare.

Vei vedea insa ca cei mai ingeniosi tabureti sunt insotiti si de metode la fel de ingenioase de inchidere si deschidere, de care va trebui sa tii cont inainte de achizitie.

Citeste continuarea aici: Moduri ingenioase de a integra tabureti in casa

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *