Oops, se pare ca ai probleme intestinale. Bineinteles ca vrei sa rezolvi problema cat mai rapid. Acesta artiol iti va oferi un remediu natural pentru probleme de genul diaree, constipatie, flatulenta excesiva, crampe, miscari intestinale neregulate, energie scazuta si un sistem imunitar slabit.

Am putea spune cat de absolut minunata este aceasta reteta, cat de bine functioneaza, devenind la modul general agentii sai de vanzare, subliniindu-i benefiicile incontestabile.

Cu toate acestea, suntem un site de genul „dupa poama se cunoaste fructul”, asadar va trebui sa incerci de unul singur pentru a putea vedea cat de bine functioneaza pentru tine.
Fara alte adaugiri, iata ingredientele:

Ingredientul nr.1 Kefirul

Keriful este descris de site-ul care-i poarta numele ca avand „un gust de tarta, energizant, asemanator cu un iaurt de baut, dar care contine un ferment benefic, precum si o bacterie „probiotica” prietenoasa care se gaseste in iaurt”.

Continua prin a explica faptul ca „Pentru cei intoleranti la lactoza, abundenta beneficiilor de fermentare si a bacteriilor ofera lactoza, o enzima ce consuma majoritatea lactozei ramase in urma procesului de cultura a bacteriilor”. Poate rezulta din laptele urmatoarelor surse: vaca, capra, oaie, cocos, soia sau orez.

Citeste continuarea articolului aici: Acest tratament cu doua ingrediente poate ajuta la eliminarea reziduurilor din intestine