Utilitatea prosoapelor de baie face ca acestea sa devina indispenabile in orice casa, prin urmare este necesar sa alegi produse de cea mai buna calitate pentru confortul tau si al celor dragi tie.

Cand vor fi folosite prosoapele de baie potrivite vor deveni atat practice prin confortul sporit, cat si niste accesorii decorative care iti pot infrumuseta aspectul baii.Este adevarat ca iti vei dori un prosop care sa absoarba apa, sa aiba o marime potrivita, sa fie moale si rezistent.

Cum faci sa alegi prosopul potrivit in functie de toate aceste criterii?Mai jos regasesti o lista cu cateva sfaturi utile.

Deminsiunea potrivita

Cand vine vorba de dimensiune prosoapele sunt disponibile in multiple variante. Recomandarea noastra este sa alegi marimea prosoapelor in functie de cum doresti sa le folosesti.

De exemplu prosoapele pentru maini sau fata pot avea marimi de la 60×40 cm, pana la 90×50 cm. De asemenea pot lua diferite forme, precum circular pentru un aspect decorativ mai pronuntat.

Prosoapele pentru corp sunt mai mari decat cele pentru maini, dar si acestea se gasesc intr-o gama variata de dimensiuni. Pe cele mai mici, de aproximativ 100 x 50 cm, le poti folosi pentru a-ti usca parul, iar cele de aproximativ 150 x 90 cm sunt ideale pentru a le infasura in jurul corpului.

Chiar si cativa centimetri in plus fac diferenta atunci cand trebuie sa te usuci dupa dus sau baie, asa ca e bine sa acorzi atentie specificarilor referitoare la dimensiunile produsului inainte sa-l achizitionezi.

Prosoapele pentru picioare se asaza pe podea, in fata cazii sau a cabinei de dus, pentru a absorbi apa in absenta covorasului de baie. Nu sunt antiderapante, dar au avantajul ca pot fi spalate foarte usor in masina de spalat.

Citeste continuarea articolului aici: Cum alegi cele mai bune prosoape de baie