Daca a trebuit sa imparti o camera cu fratii tai, te vei recunoaste imediat in acest articol.

Desi la inceput poate pare o idee buna pentru momente de distractie si secrete, nu este usor sa te organizezi in aceste camere si sa ai si propriul tau colt pentru intimitate.

In multe cazuri nu este o chestiune de alegere, pur si simplu, lipsa de camere din casa ne obliga sa le amenajam celor doi o singura camera. Prin urmare, va oferim cateva sfaturi, astfel incat sa puteti organiza camera copiilor vostri in cel mai bun mod posibil si, chiar daca va fi pentru scurt timp, acestia sa isi imparta spatiul personal din casa, in armonie.

Camera adecvata

Atunci cand cumperi o locuinta, gandeste-te inca de la inceput care va fi destinatia camerelor. Alege pentru copii o camera spatioasa, situata in proximitatea camerei matrimoniale, cu acces facil la grupurile sanitare. Camera trebuie sa fie un spatiu functional care sa le ofere in egala masura spatiu de lucru, siguranta, confort, relaxare dar si spatii de depozitare.

Culorile

Camera copiilor trebuie sa fie luminoasa si viu colorata. Vei stabili culoarea dominanta, apoi pentru o compozitie unitara, vei utiliza doar tonurile apropiate.

Fie ca este vorba despre culoarea peretilor, a mobilierului, sau chiar a accesoriilor decorative (draperii, perdele, perne, covoare, etc.), nuantele pentru camera mixta trebuie sa favorizeze imaginatia si creativitatea.Cele mai potrivite pentru orice varsta si orice gen sunt verdele, galbenul si portocaliul. Combinate cu alb, acestea insufla liniste si armonie.

Citeste continuarea aici: Amenajare camera copii – fata si baiat

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *