Vremurile s-au schimbat, iar in zilele noastre, faptul de a sti cum sa ne amenajam un mic birou acasa si sa lucram de acasa ne va ajuta sa impacam si munca si familia, ne va economisi timpul si banii pierduti pe facutul navetei si va fi o solutie excelenta daca decidem sa lucram pe cont propriu in orice intreprindere.

Dar amenajarea unui birou acasa necesita o serie de conditii care vor afecta atat productivitatea noastra la locul de munca, cat si deconectarea necesara de la acesta atunci cand ziua de lucru se termina, asa ca in acest articol iti vom oferi cateva sfaturi si idei pentru un birou acasa, axate pe aceste aspect.

Amplasarea biroului

Intrebarea cu privire la locul in care sa amplasam biroul de lucru si alte piese de mobilier pentru biroul nostru de acasa este uneori cea mai simpla dintre toate, deoarece in multe cazuri nu va depinde de dorintele noastre, ci de spatiul pe care il avem la dispozitie in casa noastra.

Desi la nevoie ne-am putea multumi cu orice loc din casa, ideal este sa gasim locul in care avem mai multa liniste si mai putine distrageri, cum ar fi dormitorul (prin posibilitatea de a ne inchide inauntru) sau camera de zi sau sufrageria, cu exceptia cazului in care locuim singuri si atunci nimic nu ne va deranja nicaieri.

Trebuie sa tii cont de faptul ca locul in care iti vei amplasa biroul de lucru va trebui sa fie aproape atat de prize cat si de conexiunea la internet, desi aceste doua probleme ar putea fi rezolvate cu ajutorul unor prelungitoare care sa iti asigure curent electric pana la punctul de lucru din casa.

Scaunul si biroul

Citeste continuarea aici: Sfaturi de amenajare a biroului de acasa

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *