Dormitorul este una din camerele cele mai importante din locuinta ta. Aici beneficiezi de odihna si relaxare dupa o zi incarcata, este spatiul special destinat intimitatii tale personale.

Este foarte important sa alegi cu atentie elementele de design pentru a putea profita din plin de confort si de un spatiu functional si practic. Pentru realizarea unui dormitor relaxant trebuie sa tii cont de anumiti factori, cum ar fi alegerea pieselor de mobilier si pozitionarea acestora, materialele si culorile folosite ale elementelor si obiectelor decorative si nu in ultimul rand, iluminarea corecta a acestuia.

Tot ceea ce ai nevoie pentru a transforma dormitorul tau intr-unul de unde nu iti va lipsi relaxarea, comoditatea si somnul necesar, se afla in urmatoarele randuri de mai jos.

Totul incepe si se termina cu lumina

Lumina dintr-o incapere este esentiala pentru starea de spirit a celor care isi petrec timpul acolo. Cea mai potrivita lumina pentru un dormitor este cea calda, cu tenta galbena, care incurajeaza odihna.

Daca becurile din dormitor dispun de intensitate reglabila, cu atat mai bine! Iti vei putea ajusta lampile si lustra in functie de preferinta si confort: lumina mai intensa atunci cand citesti si mai slaba atunci cand te pregatesti pentru somn.

Cea mai buna solutie pentru iluminatul dormitoarelor moderne este reprezentata de plafoniere, acestea montandu-se usor si iluminand eficient intreaga camera. Adauga si doua veioze pe noptiera sau doua aplice pe perete.

Asternuturi de calitate, in nuante armonioase

Citeste continuarea aici: Amenajarea dormitorului pentru o relaxare si un somn profund

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}