Cand vine vorba de decorarea casei noastre, ne gandim de obicei la cum sa decoram un living, bucataria, dormitorul principal, dormitorul copiilor…

Si este logic, deoarece acestea sunt locurile in care ne petrecem cea mai mare parte a timpului acasa.

Chiar si baia, dar cine se preocupa de holuri? Ei bine, este o greseala sa nu decoram coridorul care distribuie camerele, precum si holul de intrare al casei noastre.

Daca ne gandim la asta, ca zona de tranzit, este una dintre cele mai aglomerate zone.

Si, desi nu stam mult timp in aceasta zona, este unul dintre cele mai vizibile locuri dintr-o casa si, prin urmare, merita o atentie deosebita atunci cand il amenajam.

In mod normal, este dificil de decorat din cauza formei sale, care este de obicei lunga si ingusta.

De aceea, iti vom prezenta cateva idei de decorare a holurilor si care te vor ajuta sa faci impresie puternica tuturor celor care te viziteaza.

Tine holul organizat

O casa frumoasa este, in primul rand, una organizata. Nu iti lasa holul complet gol, ci, creeaza cateva spatii unde sa pui lucrurile pe care le lasi la intrarea in casa: jacheta, cheile si geanta, precum si incaltarile.

Exista dulapuri care te vor ajuta cu acest lucru, dar, mai indicat ar fi sa construiesti un spatiu de depozitare care sa se integreze foarte bine in decor.

De exemplu, exista o multime de pantofare pe care le poti folosi ca sa iti pui incaltamintea. Nu vrei sa te lovesti de tot felul de pantofi, ci sa intri intr-un loc ordonat si organizat.

Citeste continuarea aici: Amenajarea holului de la intrare

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}