Ginkgo biloba este cel mai batran arbore de pe planeta, supravietuind din timpuri preistorice. Este supranumit arborele vietii sau copacul lui Dumnezeu, iar japonezii il venereaza ca pe un zeu.


Ginkgo biloba a aparut cu milioane de ani in urma si are o capacitate extraordinara de a supravietui, infruntand trecerea timpului, dar si poluarea si insectele daunatoare. In prezent, exista in lume arbori ginkgo biloba care au atins impresionanta varsta de 3500 de ani.

Frunzele acestui copac sunt folosite ca remediu de peste 4000 de ani, fiind un tratament descoperit si consolidat de catre medicina traditionala chineza. In acest moment, efectele miraculoase ale ginkgo biloba sunt cunoscute in intreaga lume, fiind un remediu folosit la nivel planetar.

Are efect vasodilatator, antioxidant, antidepresiv si antiinflamator. Stimuleaza circulatia sangelui si memoria, sporeste capacitatea de efort si rezistenta la oboseala, fiind o veritabila fantana a tineretii. In plus, ginkgo biloba sustine sistemul osos si previne osteoporoza.

Citeste continuarea articolului aici: Ceaiul ginkgo biloba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *