Cu siguranta ai auzit deja de bicarbonat de sodiu si de utilizare acestuia pentru a curata diverse suprafete sau in diverse produse alimentare.

Poti sa folosesti acest produs doar pentru asta sau poti descoperi si alte avantaje pe care le are si care cu siguranta te vor surprinde. Iata cateva beneficii mai putin cunoscute ale bicarbonatului de sodiu.

Cum slabesti cu bicarbonat de sodiu?

Daca te intrebi cum slabesti cu bicarbonat de sodiu, iata cea mai simpla reteta. Bicarbonatul de sodiu te va ajuta sa slabesti daca il consumi in combinatie cu zeama de lamaie.

Datorita proprietatii sale alcalinizante, bicarbonatul si lamaia sunt cele care te vor ajuta sa slabesti usor. Toxinele sunt de obicei stocate in celulele grase, ca masura a corpului de a se proteja iar odata ce ele ajung in sange, datorita restabilirii pH-ului alcalin, organismul incepe sa elimine depozitele.

Poti incepe ziua cu suc de lamaie si bicarbonat de sodiu pentru a detoxifia ficatul si pentru a obtine doza necesara de vitamina C pentru o viata sanatoasa si pentru intreaga zi.

Acest amestec iti regleaa bine organismul si te ajuta sa stabilizezi nivelul de grasimi din sange dar si nivelul de zahar din sange.

Bicarbonatul de sodiu ajuta colonul iritabil

Curatarea colonului este foarte importanta pentru sanatatea intregului organism si uneori aceasta parte a intestinului este incarcata cu mai multe elemente toxice si fermenti, de unde rezulta o absorbtie salaba a sarurilor si a vitaminelor esentiale, asa cum este vitamina K.

Acest lucru afecteaza cu mult sanatatea, fara sa iti dai seama. Atunci cand cauti colon iritabil bicarbonat de sodiu vei gasi mai multe retete si combinatii care sa te ajute sa iti cureti colonul si implicit sa elimini problemele date de colonul iritabil.

Citeste continuarea aici: Cele mai putin cunoscute utilizari ale bicarbonatului de sodiu

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}