Tablourile sunt elemente de decor indispensabile mai ales atunci cand vine vorba despre living. Sunt cele care atrag atentia si care infrumuseteaza pur si simplu locuinta.

Dar, intr-o maniera mai modesta, modelele de tablouri living sunt cele care iti imbogatesc decorul cu cele mai colorate imagini sau cele mai excentrice. Si mii si mii de stiluri sunt posibile in functie de stilul de decor mural pe care vrei sa il obtii.

Ce tablouri se potrivesc in living? Vei afla in cele ce urmeaza. Alegerea unui tablou pentru living este un lucru care tine inainte de toate de gusturi. Fiecare este liber sa aleaga modelul de covor care ii place cel mai mult. Dar, trebuie sa se respcte anumite criterii, pentru ca tablourile alese sa fie in perfecta armonie cu restul decorului.

Poti alege tablouri pictate living in aceleasi tonuri de culoare sau poti incerca sa creezi un contrast. Un tablou ar fi bine sa se potriveasca cu tonurile dominante ale livingului.

Poate sa reia culorile peretilor si ale perdelelor sau poate sa afiseze o alta nuanta pentru a crea cel mai frumos contrast. Poti alege tablouri moderne living in functie de stilul livingului.

Un tablou canvas de exemplu, se poate alege si in functie de ambianta si de stilul de decor pe care il doresti pentru living. Este vorba despre un decor mai rustic, despre unul scandinav sau mai contemporan? Este vorba despre un decor baroc?

Citeste continuarea aici: Stii cum poti alege cele mai frumoase tablouri pentru living?

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

3 thoughts on “Stii cum poti alege cele mai frumoase tablouri pentru living?

  1. Recomand cu caldura acest articol tuturor celor care doresc sa isi transforme livingul intr-un spatiu simplu, dar sofisticat. Sfaturile oferite sunt practice si usor de pus in aplicare.

  2. Am gasit multe informatii interesante in acest articol. Mi-a placut modul in care au fost prezentate diferitele stiluri minimalistice si cum pot fi integrate in designul interior al livingului.

  3. Articolul de pe HotDeco.ro despre cum sa amenajezi livingul intr-un stil minimalist este foarte util. Ideile prezentate sunt inspirate si pot fi implementate usor pentru a crea un spatiu modern si elegant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *