Nu e intodeauna usor sa echipam si sa decoram camera unui adolescent, indiferent ca aici ne referim la o fata sau la un baiat.

Un lucru insa e cert, acela ca aici trebuie sa-i implicam si pe ei, sa tinem cont de parerile si dorintele lor . Dormitorul e spatiu unde ei se odihnesc, se recreeaza, se intanlesc cu prietenii sau isi fac temele.

Decorarea unei camere in stil modern a unui adolescent, intodeauna reprezinta o provocare. Intalnim tot felul de adolescenti, acei care stiu exact ceea ce isi doresc si cei care nu sunt siguri, de aceea speram sa va fie de ajutor ideile prezentate de noi mai jos pentru a putea lua o decizie impreuna.

Maturizeaza rozul

In dormitorul unei tinere domnisoare, rozul va fi intotdeauna binevenit. Insa nu vorbim de rozul fosforescent, ci de nuantele pastelate, nesaturate, care adauga note feminine decorului.

Cauta lenjerii de pat cu modele romantice sau imbraca un taburet intr-un material placut la atingere, de un roz prafuit. Poti folosi si violetul in decorarea dormitorului unei adolescente, in alegerile de mobila si in culoarea peretilor. Pentru a completa o paleta cromatica armonioasa, combina aceste nuante cu alb si gri, pentru dressing si rafturile de pe pereti.

Accentueaza rama patului

Accentele de culoare din designul interior nu trebuie sa se limiteze la obiecte de decor. Un dormitor modern de adolescent poate include un pat cu rama impunatoare, intr-o culoare energica precum rosul, verdele sau galbenul.

Citeste continuarea aici: Cum amenajam camera unui adolescent?

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *