Nu exista forma corecta in a organiza o locuinta. Oricare ar fi strategia pe care o alegi, trebuie sa tii cont si de stilul tau de viata, de gusturi si felul tau de a fi.

Necesitatea de a fi creativi cu spatiile de locuit modeste a devenit un lucru esential. Chiar si in apartamentele cu suprafata limitata, exista multe trucuri de design pentru a maximiza spatiul pe care il ai, fie ca folosim pereti mobili sau paturi ascunse.

Merita, de asemenea, sa investesti in mobilier multifunctional si gata de utilizare, deoarece ofera cea mai mare functionalitate posibila.

Protrivit specialistilor, depozitarea ar trebui sa fie una dintre cele mai mari preocupari ale tale atunci cand mobilezi o locuinta de dimensiuni nu tocmai generoase. Iar pentru a crea mai mult spatiu si a o face mai confortabila, am pregatit pentru tine cateva solutii pe care sa le incerci.

Mobilier pliabil

Cumpara obiecte de mobilier pliabile, care incap usor in spatele sau in partea laterala a frigiderului. Alege o masa pliabila in bucatarie si o masa extensibila pentru living, pe care o poti folosi la capacitatea maxima atunci cand ai oaspeti.

Canapea cu spatiu de depozitare

Inlocuieste canapeaua obisnuita cu o canapea extensibila care dispune de spatiu de depozitare.

De asemenea, exista paturi pentru dormitor cu unul sau mai multe sertare de depozitare – gandeste-te cat de utila ti-ar fi o astfel de investitie. Alte obiecte care te pot ajuta sa ascunzi vederii diverse lucruri sunt taburetele cu capac, in interiorul carora poti pastra perne sau pleduri.

Depoziteaza eficient

Foloseste cat mai multe elemente de depozitare. Alege, de exemplu, cutiile de depozitare usor de amplasat sub masa sau sub canapea. In plus, cutiile de depozitare cu design atractiv pot fi asezate si la vedere, pe rafturi sau pe dulapuri.

In cazul in care te pasioneaza plimbarile cu bicicleta, trebuie sa stii ca aceasta poate sta foarte bine atarnata pe perete. In acest fel o poti depozita in siguranta, fara sa fie nevoie de ocuparea unui alt spatiu din casa.

Citeste continuarea aici: Solutii eficiente de depozitare pentru un apartament mic

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *