Daca te intrebi ce presupune acest decor hygge, ei bine, desi este un concept destul de greu de definit in limba romana, el aduce in casa ta starea de bine si apropierea de cei dragi, prin crearea unei intimitati.


Este caracteristic stilului de viata al danezilor, spiritul hygge se regaseste cel mai mult in amenajarea locuintelor ca spatii estetice si functionale, propice relaxarii, in care dezordinea nu-si are locul.

Totodata este o arta confortului si o reteta pentru fericirea simpla, care se obtine din ingrediente nepretentioase, precum o ora libera, o carte buna, o ciocolata fierbinte si o patura calduroasa.

Daca iti doresti si tu un astfel de decor ti-am pregatit cateva sfaturi care te vor ajuta in decorarea in stil hygge.

Descopera frumusetea culorilor neutre

Paleta de culori dintr-un decor hygge nu este niciodata tipatoare, ci calma si luminoasa. Fiecare nuanta contribuie la crearea unei atmosfere armonioase: pereti albi, canapele si fotolii gri deschis, mobilier de culoarea fagului.

Creeaza spatii confortabile

Intr-un decor hygge nu exista scaune incomode, mobilier pe care trebuie sa-l ocolesti sau perne prea tari. Fiecare element este ales cu grija fata de tine, nu fata de regulile de design.

Citeste continuarea articolului aici: Cum creezi un decor hygge – 7 sfaturi pentru un plus de confort si intimitate in casa ta

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *