Indiferent de sectorul in care lucrezi, imbunatatirea productivitatii este o tema recurenta.

Companiile se straduiesc sa implementeze procese in acest scop, dar acest lucru nu este de mare folos daca la nivel personal nu este clar cum sa se optimizeze performanta.

A fi productiv implica determinare si capacitatea de a controla sursele de distragere a atentiei, cum ar fi mediul digital.

Productivitatea este uneori confundata, deoarece nu are nimic de-a face cu munca peste posibilitatile proprii.

Nici nu are legatura cu multitasking-ul, a carui singura contributie este de a interfera cu concentrarea si buna desfasurare a fiecarui lucru in parte.

Mai jos sunt cateva sfaturi realiste (care chiar functioneaza) pentru a fi productiv si pentru a-ti antrena in acelasi timp valoroasa vointa.

Asa ca nu te mai gandi ca nu poti si citeste mai departe, pentru ca acest lucru va fi de mare valoare in viata ta productiva.

Odihneste-te suficient

Patul este intotdeauna cel mai bun loc pentru relaxare, asa ca asigura-te ca investesti in saltele confortabile pe care sa te intinzi pentru un binemeritat timp de odihna.

Salteaua trebuie aleasa corect, astfel incat sa iti ofere suport si sustinere pentru intreg corpul, sa nu fie nici prea dura, dar nici prea moale.

Productivitatea la job este puternic influentata de calitatea somnului, asa ca nu ar strica sa-ti achizitionezi o saltea confortabila care sa iti ofere un somn linistit.

Citeste continuarea aici: Cum poti deveni mai productiv la job