Nunta prietenilor? Botezul fiului? Ziua de nastere a mamei? Inmormantarea bunicului? Decorul casei? Exista nenumarate posibilitati de a proiecta lumanari parfumate perfecte.

Cu lumanari parfumate hand made iti indeplinesti toate dorintele. Cu ceara potrivita, fitilul potrivit si cateva picaturi pentru arome, fii sigur ca vei reusi sa aduci bucurie celor dragi.

Lumanari parfumate

Cea mai fina ceara vegetala si uleiuri esentiale sunt combinate manual, pentru a crea lumanari parfumate. Natura este piesa centrala perfecta si nimic nu se adauga la asta.

Motivul pentru care lumanarile parfumate au un efect atat de relaxant, este ca sunt facute fara stres si agitate. Amestecurile de parfumuri compuse cu grija sunt lasate sa se maturizeze in pace, timp de cateva saptamani si raman lipsite de parafina sau parfumuri sintetice. Acestea se aseaza in recipiente fara alti aditivi si inspira cu aroma lor complet reala.

Reteta lumanari parfumate

O idee buna este cea mai importanta parte a fabricarii lumanarilor acasa. Gandeste-te la decorul pe care intentionezi sa il utilizezi, culoarea lumanarii si parfumul pe care il preferi. Pentru reteta lumanari parfumate, vei avea nevoie de urmatoarele articole:
• ceara
• forma de lumanare sau un pahar / recipient
• un fitil
• colorant
• ulei volatil
• decoratiuni (de exemplu, plante uscate, fructe, sclipici)
cratita mare
• un castron.

Umple cratita cu apa – nu mai mult de jumatate din volum si incalzeste-o pe aragaz. Adauga ceara in castron si regleaza cantitatea in functie de cate lumanari doresti sa faci si cat de mari. Aseaza vasul peste cratita si lasa ceara sa se topeasca incet.

Cand faci lumanari colorate sau parfumate, adauga uleiul esential si/sau vopseaua in ceara topita. Acesta este momentul pentru a incepe sa folosesti decoratiuni. Scufunda-le in ceara. De asemenea, le poti lipi pe peretii vasului, astfel incat sa fie distribuite uniform.

Citeste continuarea aici: Lumanari parfumate hand made

{{clean}}