Despartirile sunt extrem de dureroase pentru ambele persoane implicate – doua vieti care odata se uneau, se separa pur si simplu; atat din punct de vedere fizic, cat si mental.

Foarte multe persoane nu stiu cum sa se elibereze de sentimente si cum sa treaca peste o despartire, gasind alinarea in diferite surse precum droguri, mancare sau alcool pentru a umple acel gol.

Insa, chiar daca o inima ranita necesita timp pentru a se reface, suprimarea durerii cu agenti de desensibilizare va face ca, dupa trecerea euforiei, starile sa se inrautateasca. POTI depasi aceste momente dificile din viata si prin metode mai sanatoase, iar acum iti vom arata cum sa faci asta.

Cu toata sinceritatea, iti dorim numai bine si speram ca inima ta sa se vindece complet cat mai repede.

6 metode prin care te poti vindeca dupa o despartire:

1. Profita de oportunitatea de a te iubi mai mult pe tine insuti

In relatii, avem tendinta de a ne plasa pe locul doi si de a favoriza nevoile partenerilor in detrimentul celor proprii. Ne iubim partenerii din tot sufletul, dar uitam sa ne demonstram noua insine aceeasi iubire.

Acum ca nu mai esti intr-o relatie, bucura-te de oportunitatea de a invata lucrurile care iti plac, dar si cine esti cu adevarat. Indragosteste-te din nou de viata prin faptul ca descoperi lucruri noi despre tine insuti, lucruri pe care nu le cunosteai.

Aprofundeaza si gaseste aspectele care iti bucura inima si, apoi, urmeaza acel instinct. Poate ca ai nevoie de o calatorie solitara, doar cu rucsacul in spate, pentru a te descoperi din nou. Daca asta este ceea ce inima ta doreste, ascult-o. Nu te va indruma gresit.

„Cred ca totul se intampla cu un motiv. Persoanele se schimba pentru a te invata cum sa le dai drumul. Lucrurile iau o intorsatura mai nefasta pentru a te invata sa le apreciezi la momentul potrivit.

Crezi in minciuni, deci, la un moment dat, vei invata sa ai incredere doar in tine. Si, uneori, lucrurile bune se destrama pentru a le lasa pe cele extraordinare sa se realizeze.” – Marilyn Monroe

2. Ocupa-ti timpul

Se spune ca o minte inactiva atrage demoni, iar acestia te pot lovi cand te astepti mai putin. Mintea iti poate fi cel mai mare dusman daca ii permiti, iar prea mult timp liber pe maini poate lasa usa deschisa negativitatii si dezgustului de sine.

Totusi, un program incarcat va asigura faptul ca nu iti petreci tot timpul contempland asupra trecutului si gandindu-te la ce ai fi putut face diferit sau cum ti-ai fi putut salva relatia.

Ai putea dori sa reiei relatia la un moment dat, insa, pentru moment, permite-ti tie si fostului/fostei tale sa va vindecati. Formeaza-ti un tel din locul tau de munca, din familia sau din prietenii tai si nu te afunda in ganduri negative legate de relatie.

3. Invata sa iti accepti toate emotiile

Suprimarea sentimentelor cu pastile, alcool sau mancare nu va face decat sa mascheze emotiile si durerea constanta. Permite-ti sa treci prin procesul de vindecare si realizeaza ca tristetea este un obstacol in calea vindecarii.

Citeste continuarea articolului aici: Cum poti scapa de atasamentul fata de persoana pe care ai iubit-o