Conceptul de living modern se bazeaza pe doua caracteristici principale, functionalitare si confort.

Accentul nu mai este pus pe farmec si nici pe exacerbarea spatiului, ci pe crearea unui mediu cu adevarat confortabil si adaptabil tuturor necesitatilor tale.

Pentru o amenajare moderna trebuie sa stii ca exista o serie de elemente de baza care nu trebuie sa lipseasca niciodata si aici ne referim la canapea si fotolii, masuta de cafea, perne, accesorii decorative si lampi.

Aceste elemente de baza vor fi determinate de paleta de culori pe care dorim sa o avem in spatiul respectiv si stilul decorativ.

Daca esti nerabdator sa ai un living modern, care sa raspunda tuturor cerintelor actuale de confort, functionalitate si flexibilitate, ideile si sfaturile prezentate mai jos iti vor fi de folos deoarece au ca scop crearea unei atmosfere potrivite pentru a impartasi un moment de relaxare, pentru a savura un pahar de vin cu prietenii sau chiar pentru biroul de acasa.

Iata toate sfaturile necesare unei amenajari moderne a livingului tau.

Opteaza pentru o culoare deschisa

Folosirea nuantelor calde este o modalitate excelenta de a crea senzatia de confort. Culori precum bej, gri, alb, ivoriu ori galben unt, tonuri pastel si nuante deschise pot face un interior foarte atractiv.

Astfel de culori scot in evidenta detaliile expresive ale spatiului. Totusi, poti sparge monotonia cu accente de culoare pe decoratiuni sau tesaturi.

Daca iti doresti sa accentuezi aerul intim al incaperii, foloseste o paleta cromatica inchisa si calda, cu nuante ciocolatii.

Alege mobila, proportional cu dimensiunile camerei

O camera de zi moderna are un design simplu si curat, unde totul este pastrat in ordine, pentru ca spatiul sa nu para aglomerat.

Alegerea mobilierului depinde de marimea incaperii, dar si de culorile dominante din aceasta. Cele mai potrivite sunt articolele compacte, cu spatii de depozitare ascunse, chiar multifunctionale.

Citeste continuarea aici: Idei de design pentru un living modern si elegant

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *