Orice designer cu inalta calificare iti va spune cu incredere ca lumina sta la baza intregului spatiu interior. Aceasta inseamna ca aceeasi camera poate arata complet diferit.

Poate fi rece si dezamagitoare, sau invers – calda si confortabila. Fie pe hol, sufragerie sau chiar in biserica, un candelabru creeaza personalitate. Tipurile de candelabrele sunt de obicei realizate din materiale similare si adesea arata foarte asemanator. Cea mai mare diferenta este sistemul de ramificatii si materialul.

Candelabre hol

Candelabrele de pe hol pot oferi confort casei. Aceste corpuri de iluminat se disting prin dimensiunile reduse si versatilitatea lor, ceea ce le permite sa fie amplasate cu succes intr-un coridor mic, dar si pe un hol mare.

Agatarea candelabrelor pe un hol clasic va ajuta la crearea unei imagini luxoase a holului. Ele pot deveni elementul central al compozitiei tavanului. Atunci cand alegi candelabre hol, ar trebui ca inaltimea tavanului sa nu depaseasca 2,5-3 metri.

Candelabre living

Un living mic nu ar trebui sa fie decorat cu un candelabru prea masiv sau care sa atarne prea jos. Un corp de iluminat central se va potrivi organic in interior si se va distinge prin cel mai simplu design. In designul modern, exista candelabre living cu capacitatea de a regla nivelul fluxului luminos si de a schimba culoarea folosind o telecomanda.

Candelabre moderne

Citeste continuarea aici: Lumea candelabrelor – de la clasic la modern

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

4 thoughts on “Lumea candelabrelor – de la clasic la modern

  1. Imi place ca articolul ofera multiple exemple de amenajare a diferitelor incaperi, de la livinguri spatioase pana la dormitoare mici. Astfel, fiecare cititor poate gasi inspiratie pentru propria locuinta.

  2. Apreciez faptul ca autorul a inclus si sugestii practice pentru persoanele care doresc sa-si redecoreze casa, precum folosirea plantelor decorative sau a tablourilor originale. Aceste mici detalii fac diferenta in designul interior.

  3. Mi-a placut foarte mult ideea prezentata in articol legata de utilizarea culorilor pastelate pentru a crea o atmosfera relaxanta in locuinta. Cu siguranta voi incerca si eu aceasta metoda in viitorul apropiat.

  4. Articolul de pe HotDeco.ro este foarte interesant si informativ. Am aflat multe lucruri noi despre designul interior si cum putem sa ne amenajam casa intr-un mod modern si elegant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *