Cumparam practic totul online, de la haine si mancare pana la elemente de mobilier, si exista multe motive pentru care facem acest lucru, dar, mai presus de toate, nu trebuie sa ne plecam de acasa si comanda ajunge la noi rapid.

Sunt putini oameni astazi care nu au cumparat niciodata din magazinele online. Are cateva avantaje importante, cum ar fi posibilitatea de a cumpara la momentul dorit, de a face achizitia fara a pleca de acasa sau de a compara preturile fara a fi nevoie sa mergi din magazin in magazin, iar comanda ajunge de pe o zi pe alta.

In multe cazuri, putem gasi si preturi mai avantajoase sau avem un catalog mult mai larg din care sa ne inspiram atunci cand alegem, decat ceea ce gasim in mod normal intr-un magazin fizic. Evitam deplasarea, evitam cozile si putem cumpara de oriunde cu ajutorul unui telefon mobil, tableta sau un laptop cu conexiune la Internet. Este rapid si foarte practic.

Daca achizitionezi de obicei in mediul virtual, este posibil sa stii deja de ce anume trebuie sa tii cont pentru a cumpara online in conditii de siguranta, dar daca nu, recapitulam cateva idei de baza de care ar trebui sa tii cont pentru a evita escrocheriile, pericolele, riscurile si nesiguranta.

Alegerea unui site de incredere

Distribuitorii online mai buni ofera detalii despre companiile lor, inclusiv un istoric si informatii despre serviciile pentru clienti si garantiile de satisfactie. Citeste sectiunea „Despre/About” care ar trebui sa includa si un numar de telefon si/sau o adresa.

Majoritatea site-urilor web permit utilizatorilor sa posteze recenzii (acele stelute aurii) pentru comerciantii de pe internet. Una sau doua recenzii proaste pot fi trecute cu vederea, mai ales daca se refera la situatii care nu corespund cu a ta, dar mai multe recenzii negative sau un clasament scazut pot indica probleme reale.

Citeste continuarea aici: Sfaturi si recomandari pentru achizitionarea online de mobila si decoratiuni

{{clean}}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *