Exista o multime de virusi in jurul nostru ce pot declansa raceli, tuse sau mai rau, hepatita si HIV. Desi majoritatea oamenilor tind sa se vaccineze impotriva acestor probleme de sanatate, spre marea lor teroare, inca pot fi expusi la diferite boli.

Faptul ca se bazeaza doar pe vaccinuri s-ar putea sa nu isi asigure protectia pe care o cauta; dar, daca le combina cu tratamente medicinale antivirale, nu numai ca vor reusi sa combata infectiile, ci vor putea sa isi intareasca si sistemul imunitar; astfel, vor fi mai puternici si mai bine protejati impotriva bolilor.

Deci, care plante medicinale antivirale ar trebui sa incercati? Iata doar cateva pe care merita sa le includem in lista.

Galbenelele

Sunt cunoscute pentru cantitatea impresionanta de flavonoide, acestea fiind un tip de antioxidanti ce protejeaza corpul impotriva diferitelor leziuni cauzate de radicalii liberi. Galbenelele sunt cunoscute pentru abilitatea lor de a lupta impotriva inflamatiilor, a virusilor si a bacteriilor.

Socul

Citeste continuarea articolului aici: Plantele medicinale antivirale care lupta impotriva infectiilor si intaresc sistemul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *