De obicei televizorul nu este luat prea mult in considerare in revistele despre decorare sau amenajari interioare.

Dar in viata reala, stiind unde sa plasezi televizorul, este un lucru esential pentru a avea ideea corecta despre cum sa aranjezi restul elementelor. In zilele noastre este foarte greu sa gasesti o casa in care sa nu aiba, cel putin, un televizor. Si trebuie sa recunoastem, petrecem cateva ore bune pe zi in fata televizorului.

Desi de multe ori nu suntem constienti in ceea ce priveste decorul, televizorul joaca un rol important in camerele unei locuinte. De fapt, acest dispozitiv poate conditiona amenajarea mobilierului si a elementelor decorative intr-o camera de zi. De aceea, este important sa iei in considerare si prizele sau sa evaluezi daca este necesar sa le modifici inainte de a planifica intreaga amenajare a camerei.

Dimensiunea, dispunerea ferestrelor, iluminatul din camera, utilizarea televizorului si elementele din jurul acestuia vor determina cel mai bun mod de a plasa televizorul in camera de zi.

Unde pozitionezi televizorul

Inainte de a achizitiona un televizor nou pentru living, va trebui sa te gandesti daca vrei ca acesta sa atraga toate privirile, sau daca preferi sa il camuflezi, astfel incat sa nu iasa in evidenta.

De asemenea, alegerea locului in care vei pune televizorul va influenta si pozitionarea celorlalte piese de mobilier din incapere. Este recomandat sa pozitionezi televizorul in cel mai intunecat loc din living, pentru a crea acelasi efect ca intr-o sala de cinema. Atunci cand nu exista o alta de sursa de lumina in jur, culorile vor fi mult mai puternice, iar claritatea imaginii va fi mult mai buna. Tocmai de aceea, este recomandat ca televizorul sa nu fie asezat cu fata catre fereastra.

La ce inaltime pozitionezi televizorul din living

Un alt lucru de care trebuie sa tii cont este inaltimea la care vei amplasa televizorul. Cel mai bine ar fi ca acesta sa fie pozitionat la nivelul ochilor, astfel incat sa ai o vizibilitate buna fie ca stai pe canapea, sau pe fotoliu. Nu este o problema daca televizorul este amplasat mai jos de nivelul ochilor, insa daca acesta este pozitionat mai sus, te vei confrunta cu o stare de disconfort si cu dureri de coloana.

Cum asezi celelalte piese de mobilier

Citeste continuarea aici: Pozitionarea televizorului intr-un living

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

4 thoughts on “Pozitionarea televizorului intr-un living

  1. Este foarte util faptul ca articolul ofera sugestii practice pentru a transforma un living banal intr-un spatiu elegant si confortabil. M-am convins ca o amenajare moderna poate face minuni in orice casa.

  2. Sunt impresionata de fotografiile prezentate in articol, care arata livinguri superbe decorate in stil modern. Ma inspira sa imi imbunatatesc spatiul de locuit si sa creez un mediu mai placut.

  3. Imi place cum autorul a abordat subiectul si a explicat pas cu pas cum sa alegem culorile potrivite pentru mobilier si pereti. Cu siguranta voi tine cont de sfaturile sale cand voi renova camera de zi.

  4. Articolul este foarte interesant si mi-a oferit multe informatii noi despre cum sa amenajam livingul in stil modern. Sunt de acord cu ideile prezentate si ma gandesc sa le aplic si eu in propria locuinta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *