Este nevoie de prezenta dumneavoastra. Nu este nevoie de vreun cadou, asa ca puneti jos telefonul si tuliti-o (dupa ce cititi acest articole extrem de informativ, bineinteles!).

Darul de interactiune umana fata-in-fata este al dumneavoastra si il meritati. Desigur, distanta acoperita multumita tehnologiei de varf din zilele noastre s-a redus considerabil; si totusi, in mod paradoxal, aceeasi tehnologie ne-a distantat fata de cei pe care ni-i dorim sa ii avem aproape.

In alte cuvinte, ne aduce mai aproape de Ed si Ted din Peru sau respectiv din Cebu, dar ne indeparteaza de Ned dupa ce nu am fost de acord cu ceea ce a ales sa bea la barul din zona. Am prefera sa dam „like” unei poze pe Facebook cu un caine care „conduce” o masina …in Madagascar!

Era un tanar pe Facebook,
Care i-a spus lui Tommy: „Doar o sa ma uit.”
Dar Tom s-a enervat,
Cat timp el pagina a rulat,
Pentru toate cele 5 ore care pe care le-a pierdut.

Singurul lucru pe care o persoana ce va iubeste il vrea la schimb

Puteti sa tineti fizic in brate un laptop sau un smarthphone, la fel precum ati tine in brate un copac sau o persoana. Incercati sa nu radeti! Totusi, imbratisarea tehnologei nu creeaza aceleasi beneficii care duc la emanarea de endorfine in creier, precum ar face-o imbratisarea unei persoane (sau chiar imbratisarea unui copac).

Totodata, este mult mai usor sa ne intelegem cu oamenii atunci cand ne aflam fata-in-fata: intonatia cuvintelor, limbajul corporal, detectarea starii, minciunile. Prin comunicarea efectuata prin mesagerie sau convorbiri telefonice, intr-o masura mai mica, lucrurile se pot incurca, ducand la aprinderea temperamentelor intr-o secunda.

Aveti grija la auto-corectare; unele relatii s-au sfarsit datorita unor neintelegeri cauzate de aceasta. Dar daca se intampla sa trimiteti unele mesaje persoanelor gresite! Rauri de scuze!

Apoi, mai sunt si emoticoanele, acele fete galbene care portretizeaza fericirea, tristetea, furia, incitarea si mai nou exista simboluri, gesturi din maini si chiar si steaguri.

Conform Emojipedia, exista 1 394 de emoticoane normale, 435 emoticoane modificate, 22 de secvente dar cea mai des folosita in 2015 a fost fata care rade.

Citeste continuarea articolului aici: Singurul lucru pe care o persoana ce va iubeste cu adevarat il vrea la schimb