Fara dar si poate, lamaia prezinta o gama variata de beneficii ce ne pot imbunatati starea de sanatate, aspectul fizic si calitatea generala a vietii. Daca pana acum le-ati folosit doar sub forma de ingrediente pentru gatit, proprietatile medicale pe care vi le-am pregatit va vor lasa afara cuvinte. Veti incepe imediat sa folositi lamaile in mod regulat.

Beneficiile lamailor
Lamaile au un miros specific, pe care oamenii il asociaza in general cu prospetimea si curatenia. Tinand cont de calitatea sa de antiseptic natural, sucul de lamaie este un agent de curatare activ. Mireasma sa are puterea de a imbunatati dispozitia, asa ca este perfect pentru persoanele care sufera de anxietate si depresie. Mai mult, sucul de lamaie poate trata artrita, reumatismul si indigestia.

Consumul zilnic de limonada curata toxinele din corp si previne formarea pietrelor la rinichi. Din moment ce sucul sau purifica sangele, se crede ca lamaia este un remediu puternic impotriva malariei si a holerei. Pe langa vitamina C, lamaile mai contin si vitaminele A si E, potasiu, fier, magneziu, cupru si crom. Sunt abundente in antioxidanti care ajuta in lupta impotriva imbatranirii premature.

Utilizarile multiple ale sucului de lamaie

Citeste continuarea articolului aici: Taiati cateva lamai si puneti-le langa pat. Iata de ce!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *