Cum deosebesti diferitele stiluri de coltare? Ce are diferit un coltar traditional fata de unul modern? Varietate gasim si cand vine vorba de stilul coltarelor, iar acesta este unul dintre factorii esentiali in alegerea piesei potrivite de mobilier pentru livingul tau.


Exista tot felul de coltare pentru casa ta: mai mici, in forma de L, cu trei locuri, pentru suprafetele mai putin generoase, modulare, care iti ofera optiunea de a le reconfigura in functie de nevoi, sau extensibile, care includ si un spatiu de depozitare.

Desigur coltarele cu cinci sau sase locuri sunt perfecte in livingurile spatioase, unde familia si prietenii se strang deseori pentru relaxare si socializare.

Dar pe langa dimensiuni si functionalitati, conteaza si forma bratelor, a spatarului, pernele sezutului si picioarele canapelei tip coltar.

Iti vom arata in acest articol cel mai simplu si rapid mod in care poti recunoaste sase dintre cele mai frecvent intalnite stiluri de coltare.

Coltarul modern contemporan

Ca sa recunosti un coltar modern contemporan, uita-te la picioarele acestuia. Sunt cumva din metal? Atunci se potriveste foarte bine intr-un living modern.

Alte elemente care sugereaza stilul sunt liniile drepte si forma geometrica, fara arcuiri. In general, canapelele tip coltar cu tapiteria din piele (naturala sau ecologica) apartin acestui stil.

Coltarul traditional

Citeste continuarea articolului aici: Cum sa recunosti cele mai cunoscute stiluri de coltare

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}