Vrei un machiaj impecabil? Iata cateva dintre cele mai bune trucuri care te ajuta sa obtii chiar la tine acasa un look perfect!

Aplica corector pentru un ten perfect

Unul dintre cele mai importante trucuri de machiaj este utilizarea corectorului. Inainte de a aplica fondul de ten, foloseste corector in jurul ochilor, pe pleoapa mobila pentru ca fardul sa ramana intact, dar si in zona de sub nas, fix deasupra buzei pentru a diminua umbrele si cutele pielii.

Ai grija ca fardul corector sa fie cu o nuanta mai deschisa decat cea a fondului de ten. Acesta nu numai ca te ajuta sa estompezi diferentele de culoare ale tenului si sa acoperi cearcanele din jurul ochilor, dar are un rol important si ca baza de machiaj pentru a fixa fardul de pleoape.

Alege fondul de ten potrivit

Este foarte simplu, fondul de ten perfect va fi cel care odata aplicat se va contopi perfect cu tenul tau. Nuanta ideala trebuie sa fie invizibila pe ten, sa para ca un intreg, aproape sa dispara.

Tonul potrivit al fondului de ten il aflam prin efectuarea unui test mic pe noi insine. Gaseste o sursa de lumina naturala si alege mai multe nuante pe care sa le incerci pe linia maxilarului sau pe barbie.

Cel mai bine este sa aplici fondul de ten cu ajutorul degetelor, pentru ca astfel vei obtine o baza de machiaj uniforma si naturala. Iar pentru a fixa bine fondul de ten si fardul corector, aplica in strat subtire si uniform o pudra mata. Insista pe frunte, nas, barbie si pometi.

Apeleaza la o pudra iluminatoare

Folosite corespunzator, iluminatoarele sunt cheia unui machiaj fresh cu aspect natural. Ideal ar fi sa aplici pudra iulimnatoare inainte de cea bronzanta sau pudra clasica. Aceasta iti va oferi un aspect proaspat si radiant.

Citeste continuarea articolului aici: Trucuri pentru un machiaj desavarsit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *