Uleiul de Macadamia este uleiul cu o multitudine de beneficii pentru frumusetea ta. Extras din nucile dulci si gustoase ale arborelui Macadamia, originar din Australia, este un produs natural, potrivit pentru toate tipurile de piele.


Nucile de Macadamia contin 72% ulei care, aplicat pe piele, actioneaza precum o crema hidratanta, fiind foarte usor absorbit. Ulei de Macadamia are o textura catifelata, hraneste intens epiderma si este un excelent tratament anti-imbatranire.

Datorita compozitiei sale complexe, uleiul de Macadamia este o alegere potrivita atat pentru ingrijirea pielii uscate, mature, ridate cat si pentru tratarea pielii sensibile. Bogat in acid oleic, este un foarte bun hidratant, antioxidant, emolient, restructurant si cicatrizant.

Uleiul de Macadamia – energie pentru un plus de tinerete

Uleiul de Macadamia reprezina o sursa bogata de acid palmitoleic, o grasime monosaturata de tip omega-7. Acidul palmitoleic este un acid pe care organismul il produce in mod natural si care se gaseste din belsug in pielea noastra atunci cand suntem tineri, insa scade odata cu inaintarea in varsta.

Citeste continuarea articolului aici: Uleiul de macadamia, expert in regenerarea epidermei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *