Stim cu totii ca din totdeauna femeile au fost cele care se ocupau in mare parte de amenajarea casei, dar mai ales de alegerea lenjeriilor de pat. Dar acest lucru nu inseamna ca daca esti barbat nu poti face si tu alegera corecta.


Un barbat este un gentleman adevarat prin valorile sale, actiunile sale, dar si prin caracterul lui, indiferent de situatia in care este pus, un gentleman este un gentleman si in momentul alegerii unei lenjerii de pat calitative.

Ti se poate parea plictisitor si mai putin barbatesc sa discuti cu prietenii la o bere despre tipurile de bumbac sau densitatea acestuia, dar chiar si alegerea unei lenjerii de pat este importanta in procesul tau de a deveni un gentleman.

Conform studiilor petreci o treime din viata dormind, sau stand pur si simplu in pat si prin urmare spatiul in care faci toate acestea trebuie sa fie unul confortabil pentru a-ti satisface complet nevoia de odihna si relaxare.

Un dormitor ordonat, un pat cu o saltea buna, acoperit cu o lenjerie dintr-un material rezistent, dar delicat si prietenos cu pielea, iti vor asigura un somn odihnitor in fiecare noapte.

Ti-am pregatit mai jos o lista cu cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le stii despre lenjeriile de pat si cum sa le alegi corect.

Renunta la lenjeriile de pat uzate

Nostalgia nu-si are locul cand vine vorba de confort si igiena. Scapa de asternuturile cu floricele sau ursuleti pe care ti le-a dat mama ta cand te-ai mutat din casa parinteasca.

Renunta la toate lenjeriile a caror tesatura s-a decolorat sau s-a rarit atat de mult, incat se poate rupe cand te intorci de pe o parte pe alta in somn.

Nu amesteca elemente din lenjerii diferite

Citeste continuarea articolului aici: Alegerea lenjeriilor de pat de catre un barbat

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}