Raceala si tusea sunt simple tulburari pe care le putem avea ocazional.

Majoritatea dintre noi le ignoram pur si simplu si asteptam sa treaca de la sine. Insa, exista situatii in care ar putea sa dureze pentru mai mult timp, iar ignorarea simptomelor devine inacceptabila, pentru ca se pot intensifica si transforma intr-un scenariu mult mai periculos.

In plus, tusea seaca este enervanta, nu doar pentru tine, ci si pentru cei din jur. Chiar daca medicamentele de la farmacie te pot ajuta, exista posibilitatea de a trata tusea si cu ajutorul ingredientelor naturale.

De ce nu sunt bune siropurile pentru tuse

Principalul scop al siropurilor pentru tuse este de a suprima transmiterea simptomelor catre creier.

Majoritatea dintre ele vor contine dextrometorfan si codeina, doua substante care impiedica receptia semnalelor care induc tusea catre creier si care, intr-un final, creeaza starea de somnolenta. Mai mult, au si efecte secundare negative, inclusiv cresterea ritmului cardiac si dureri de cap.

Solutia

In loc sa administrezi siropuri pentru tuse si alte tipuri de medicamente, poti alege sa tratezi tusea si raceala fara ingerarea chimicalelor nocive. Pentru tratarea acestei probleme se recomanda plasturii cu miere.

Citeste continuarea articolului aici: Beneficiile pentru sanatate ale plasturilor cu miere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *