Cicoarea este o planta medicinala extraordinara, care a fost folosita inca din antichitate, pentru tratarea afectiunilor hepatice si biliare. Beneficiile ceaiului de cicoare sunt numeroase. Este foarte bun pentru slabit, mai ales daca iti doresti sa combati obezitatea in mod sanatos, ieftin si natural, fara a apela la substante chimice.


Poti sa achizitionezi ceaiul de cicoare online sau direct de la plafar, cheltuielile fiind minime. Prospectul ceaiului de cicoare se axeaza pe aportul deosebit al acestei plante in tratarea afectiunilor hepatice si biliare.

Ceaiul de cicoare este recomandat in hepatite, icter, cancer de colon, afectiuni ale bilei, balonare, digestie lenta, constipatie, congestii, guta, cure de slabire, avand un puternic efect detoxifiant.

De asemenea, ceaiul de cicoare este de mare ajutor pentru constipatii. Acest ceai se prepara rapid si usor, din doua lingurite cu planta adaugate la 250 ml de apa clocotita. Are efecte laxative si detoxifiante, asigurand buna functionare a ficatului, bilei si rinichilor, intr-un mod natural si armonios.

Citeste continuarea articolului aici: Ceaiul de cicoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *