Sa decorezi o casa sau o incapere poate fi o adevarata provocare. Cum sa facem asta cat mai usor? Nu te lasa intimidat de goliciunea camerei, lasa-ti imaginatia sa lucreze si ai sa vezi ca rezultatul final va fi unul pe masura. Cum ar fi spus probabil Picasso daca s-ar fi ocupat de amenajarile interioare: Invata regulile ca un designer profesionist, apoi incalca-le ca un artist.


Pune-ti amprenta cand alegi sa decorezi o camera primitoare, confortabila si functionala, astfel in fiecare incapere vei avea un strop din personalitate ta.

Designerii de interior au reusit sa creeze cateva principii de amenajare a mobilierului si accesoriilor intr-o camera astfel incat sa se creeze un loc cat mai ambiental, armonios si in ton cu ceea ce se poarta in materie de decorare.

Cele 5 moduri inteligente de aranjare a mobilierului pot fi folosite in amenajarea oricarei incaperi, trebuie doar sa le cunosti foarte bine, iar cu acest lucru te ajutam noi in randurile de mai jos.

Alege un punct de interes

Uneori este foarte usor sa recunosti punctul de interes dintr-o incapere, daca vorbim despre o fereastra cu arcada, niste grinzi aparente cu aspect de lemn natural sau un semineu, alteori va trebui sa-l creezi chiar tu.

Daca vrei sa amenajezi o incapere careia ii lipsesc orice fel de caracteristici arhitecturale distinctive, cel mai simplu mod prin care poti forma un punct de interes este sa vopsesti un perete intr-o culoare diferita de restul.

Apoi, dupa ce alegi punctul asupra caruia urmeaza sa se focalizeze interesul, incearca sa organizezi mobilierul in functie de acesta, sa-l decorezi cu diverse ornamente sau sa il pui in valoare folosind corpuri de iluminat.

Creeaza o zona de socializare

Citeste continuarea articolului aici: Cum sa amenajezi inteligent mobilierul

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *