Pandantivele sunt unele dintre cele mai populare piese de bijuterii, pentru femei si barbati. Acestea sunt purtate in jurul gatului si pot varia in ceea ce priveste designul, lungimea si materialul. Pandantivele transforma colierele in bijuterii individuale.

Descoperirile din paleolitic demonstreaza ca pandantivele sunt aproape la fel de vechi ca si oamenii. Erau si sunt purtate in cele mai variate culturi si societati si au adesea, nu doar un inteles decorativ, ci si unul mai profund.

Mai ales cu pandantive din aur sau argint, colierele se transforma in bijuterii de calitate care contin personalitate. Femeilor le place in mod special sa poarte coliere cu pandantive care sunt, de asemenea, adaptate individual gusturilor si preferintelor lor.

Pandantivele in forma de cruce se poarta adesea ca simboluri religioase – dar sunt adesea purtate impreuna cu propriul semn zodiacal, initialele persoanei dragi sau cu un pandantiv norocos personal.

Pandantive aur

Pandantivele pentru coliere sunt realizate din diferite materiale. Aurul este folosit in special pentru productie, deoarece acest metal pretios este rezistent si confera purtatorului, fie femeie sau barbat, un aspect nobil si exclusivist.

Pandantivele din aur pot fi combinate cu o mare varietate de tinute si, de asemenea, pot imbunatati cu pricepere imbracamintea mai putin eleganta. Doamnele prefera pandantive aur impodobite cu pietre pretioase, cum ar fi diamante, dar si rubine, safire, smaralde si alte pietre pretioase.

Barbatii prefer pandantive din aur simple si minimaliste.

Pandantive Pandora

Colectia de pandantive Pandora include in mod firesc pandantive din aur si argint, dar si din alte materiale care nu oxideaza.Pandora a construit o colectie minunata de bijuterii bazata pe tema colectiva. Inelele fine Pandora, coliere, bratari si, desigur, pandantive sunt o parte importanta a colectiei de bijuterii Pandora.

Prin diferite stiluri care se adapteaza in design de-a lungul anului, Pandora a reusit sa vanda o colectie de pandantive pentru femei si barbati de inalta calitate. Desigur, pandantivele Pandora se potrivesc cu lantul potrivit din argint, aur sau otel inoxidabil.

Pandantive argint

Citeste continuarea aici: Pandantive din aur si argint pentru femei si barbati

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}